Info voor het kind

Hoi, Ik ben Noëlle. Samen met jou ga ik kijken wat we kunnen doen om jou te helpen. Heel veel kinderen hebben wel eens een tijdje dat ze zich niet helemaal goed voelen. Dan weten ze even niet meer of ze het allemaal wel kunnen. Soms is er gewoon teveel gebeurd. Of voel je je onzeker. Of ben je boos op alles en iedereen.
Het kan belangrijk zijn dat iemand je helpt om weer te zien dat je zelf zo sterk bent, dat je eigenlijk heel veel kunt oplossen. Dan kan ik samen met jou bedenken hoe je het voor jezelf weer fijner kunt maken. Want als je zelf niet meer weet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, is eigenlijk niks meer leuk.
Ik ga met jou spelen en kletsen. Het zal je nog verrassen wat je allemaal kunt ontdekken bij jezelf wat jou gaat helpen. Samen komen we er wel uit. Ben je al een beetje nieuwsgierig? Ik wel…