Wie ben ik?

Ik ben Noëlle van Geene. Ik ben Kinder-Coach en Kinder-Therapeut, Orthopedagoog, School Video Interactie Begeleider en EMDR-practioner I.O.. Ik heb als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs in Den Bosch, en als orthopedagoog intelligentie- en dyslexieonderzoek en -begeleiding gedaan. Langer geleden heb ik gewerkt als docent en studentbegeleider pedagogiek en omgangskunde in het MBO.

Ik heb mijn opleiding tot integratief Kindertherapeut (voor kinderen van 4 t/m 12 jaar) gedaan aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Ieder kind is uniek en heeft andere behoeften en mogelijkheden. Ik zie het als een uitdaging om jullie kind en jullie als ouders de ondersteuning te bieden die bij jullie past. Daarbij kan het ook belangrijk zijn dat ik overleg met de leerkracht van je kind en op school advies en begeleiding geef.

Ik werk nauw samen met Praktijk HaansKajo www.praktijkhaanskajo.nl en bied op woensdag ook integratieve Kindertherapie in Den Dungen, Bosscheweg 1; op maandag en vrijdag werk ik op mijn praktijkadres in Den Bosch, Bruistensingel 300.

Diploma’s:

  • Integratieve Kindertherapeut, Kindercounselor en Kindercoach voor kinderen van 4 tot 12 jaar (2015, 2013 en 2012)
  • Master Special Educational Needs: Leraar speciaal Onderwijs, School Video Interactie Begeleiding (2008)
  • Bachelor Leraar Basisonderwijs (2005)
  • Doctoraal examen in de Pedagogische Wetenschappen (1991)
  • EMDR-practioner I.O.
  • Lid van de Vereniging Integraal Therapeuten (VIT), licentienummer 511.17.A en lid van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), licentienummer 200022R
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO); lidnummer 13702; geregistreerd als NVO Basis Orthopedagoog.
  • Geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (S.K.J.) onder regstratienummer 120000359. www.skjeugd.nl