Tarieven

Een ouder- of kindsessie duurt 60 minuten en kost € 85, – per sessie.

Indien u aanvullend verzekerd bent, krijgt u een gedeelte van de behandeling vergoed. Ik ben namelijk aangesloten ben bij de RBCZ en de VIT, Vereniging van Integraal Therapeuten. Om te zien of uw aanvullende verzekering ook deze vergoeding uitbetaalt, kunt u https://www.vit-therapeuten.nl/cli–nten/overzicht-vergoedingen/ raadplegen.

Klachten
Voelt u zich niet in staat uw onvrede of klacht te bespreken met mij als therapeut, of laat de situatie dit niet toe, of komen we er samen niet uit? Dan kunt u gebruikmaken van een klachtenfunctionaris. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Bel of mail gerust met het secretariaat van de VIT en zij zorgen ervoor dat een klachtenfunctionaris contact met u opneemt.
Is de inzet van de klachtenfunctionaris of de wijze waarop uw onvrede of klacht is afgehandeld voor u onbevredigend, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie.
Dit is de bij de door de overheid erkende geschilleninstantie van de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG). Dit is een professionele niet commerciële geschilleninstantie.